Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2013 08:11 - Рептилиански тайни : Ликантропия и управление
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 9338 Коментари: 2 Гласове:
42


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ликантропия - аспект на окултизма или психическо състояние на човека (Pithecanthropus), когато той се смята за върколак . При това той може да не промени своята физическа форма, но е също толкова опасен, подобно на истински върколак.
Аз просто искам да навляза в част от информацията, до която стигнах и която може да обясни добре ликантропията и още много други неща.

Говорих днес с Брайън Дeсбъро, моят приятел учен в Калифорния, и ние обсъдихме едноатомното злато. То съществува под формата на бял прах и има двуизмерна атомна структура (един или два атома, свързани един с друг), докато нормалното злато е с триизмерна структура (десет или повече атоми, свързани заедно).

Без да навлизам във всички научни подробности, когато поемете едноатомното злато през устата или чрез инжектиране, то увеличава притока на етер, с което се увеличават възможностите на нервната система в десетки хиляди пъти.

Това дава възможност на човек да се справи с фантастични количества информация като суперкомпютър и когато той е погълнал достатъчно мoнозлато , то би му позволило съзнателно да се движи през други измерения и ликантропията, защото изведнъж мозъка се активира, чрез отваряне на тези обширни територии, които не се използват днес по света. Това възстановява мозъчните клетки, така че те всички отново започват да комуникират една с друга.

Допълнителнo ако поемете достатъчно от това едноатомнo злато, физическото ви тяло става светлинно, аз казвам така, обяснявайки древните послания за боговете влечуги и децата на боговете, които "светели като слънце." Едноатомното злато може да бъде направено от нормално злато и може да бъде получено от специфичен минерален вид , който се намира в места като Аризона в САЩ. Това според мен е истинското значение за позовавания на злато и златни мини в шумерските плочи, а не буквалния минен добив на злато , освен ако не е направено, за да се създаде едноатомното разнообразие.

Тази субстанция е давала и дава на рептилите изумителни способности да обработват информацията и ликантропията поради неустойчивите количества енергия, които те могат да поддържат и да обработят. Сигурен съм, че в старите времена египтяните, шумерите, вавилонците, финикийците, и т.н. използват едноатомното злато, или по-точно - то ги прави управляващ елит, което им дава психичния потенциал, който е забранен за останалото население.

Същото е и днес. Това е една от големите тайни, съхранени в рамките на Тайните Школи и изтекла в по-горните нива на съвременна мрежа на тайните общества. Едноатомното злато също така има невероятни лечебни свойства, които се състоят в това, че то възстановява клетките, като им дава възможност да се изпълват с феноменални количества светлинна енергия, като по този начин разсейват блокажите и дисбаланса, който ние наричаме болест или заболяване.

Превод от sunhome.ru 



Гласувай:
43



1. ferdi - Как
26.04.2013 10:44
в такъв случай златото с триизмерна структура се превръща в едноатомно, за да можем да се възползваме?
Между другото съм чела и на други места за целите, за които елита използва златото и информацията от тук съвпада напълно.. така че въпроса ми по-горе е съвсем сериозен.
Поздрави
цитирай
2. savremennik - в такъв случай златото с триизмерна ...
26.04.2013 13:10
ferdi написа:
в такъв случай златото с триизмерна структура се превръща в едноатомно, за да можем да се възползваме?
Между другото съм чела и на други места за целите, за които елита използва златото и информацията от тук съвпада напълно.. така че въпроса ми по-горе е съвсем сериозен.
Поздрави

Алтернативна информация на английски за вредата от златото http://educate-yourself.org/cn/whiteowlmonoatomicgoldenkialiens04feb09.shtml
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2931676
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен